Aviena prakisti mano didziuju gurmanu komandai nera paprasta misija.Vyriausiam gurmanui,kuris apskritai gyvenime nieko nemegsta valgyti,aviena blogo ,specifinio kvapo,kitiems ne tokiems isrankiems gurmaniukams -kieta ir is viso ,jei nera kiaules ar vistos -visa kita ne maistas...
Bet kuo as kalta ,kad man idomu pabandyti,nevalgys -nereikia pamanyk cia,alkio jausmas ,tai neisoperuotas ,pasivaikscios ir suvalgys...
Tai va sita aviena ,visai minksta ir visai be specifinio kvapo,net vyriausias gurmanas neatskyre ka valgo....
Naudojau:
1 kg minkstos avienos
1 skardine naturaliu pomidoru savose sultyse
2 morkas
2 saukstus grietines
ziupsni druskos
ziupsni kmynu
avienai skirtu prieskoniu
ziupsnelis cukraus
Garnyrui :
Pasirinktas darzoves
Aviena supjausciau didesniais gabalais ,nekepinau,kad nebutu kieta,tiesiog sumeciau i puoda,sujausciau morkyte,suberiau prieskoniukus,uzpyliau pomidorus tiesiog nesmulkintus ,virdami jie susileido.Truputeli vandens ,nes vien pomiroru sulciu negana.Troskinau apie 1.5 val.
Pries baigiant troskinti ,ant to pacio puodo isviriau darzoves garuose.
Labai minksta ,labai skanu ir paprasta.Pomodorai istraukia is avienos jos specifini kvapa.Butinai iberkite koki sauksteli cukraus ,nes pomidorai isskiria pakankamai daug rugsties,gali buti per rugstu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą