Mano tinklaraščių sąrašas

2014 m. balandžio 4 d., penktadienis

Spurgytes ir Ricotos surio
Nelabai man aisku ,kodel australai nemoka ar nenori (nezinau),pagaminti varskes,bet jos cia nera.Rimtai-tris metus  ieskojau ,gal sakau pavadinimas koks mandras tos varskes,kol viena Australijos lietuve ,ciabuve,man sako:
-Gal nori sviezios varskes prie kavos?
-Oi ,sakau noriu ,aisku ,noriu!Kur pirkai?
-Tai -sako, kiekvienoj parduotuvej yra.
Ir isvynioja is popierelio(nes australai rupinasi ekologija ir vynioja viska i popiereli,kaip ir mes kadaise ,tarybiniais laikais),tai va isvynioja ta "varske",o gi ziuriu ten Ricotos suris,tokiam didialiam gabale ....Ech ,galvoju ,per anksti apsidziaugiau,kad gausiu varskes...Man tai jis visai ne kaip varske,kazkokia beskone mase...Nu ir ka dabar jau nebeieskau,o kepu varskines spurgas is Ricotos surio.

Ir visai jos skanios,Didziajam gurmanui tai super !-sake.

Naudojau:

500 g Ricotos surio,
400 g kvietiniu miltu,
2 kiausinius,
2 a s kepimo milteliu,
100 g cukraus,
aliejaus kepimui,
cukraus pudros pabarstymui.

Labai paprastai viska ,tiesiog sumaisau.Alieju ikaitinu,rankomis formuoju mazas spurgytes ir iskepu iki tampa geltonos.

Labai gerai ,gaunasi visada...tik ,kad riebu tai jau taip...bet jei gelbejimo ratu apie savo juosmeni neskaiciuojat-tai pirmyn!

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą