Mano tinklaraščių sąrašas

2014 m. balandžio 3 d., ketvirtadienis

Kalafioro ir kumpio blyneliai


Ar jums patinka atsisesti penktadienio vakare po darbu,isipilti taure vyno,pasigaminti lengva maisteli ir tiesiog nieko negalvoti,nieko nespresti ir nedelioti,isvalyti savo mintis -pabuti su savimi?

Blyneliams naudojau:
200 g kvietiniu miltu,
1 a.s kepimo milteliu,
1 kiausinis,
1/2 puodelio gazuoto mineralinio vandens,
500 g kalafioru,
200 g karstai rukyto kumpio,
100 g fermentinio surio,
aliejaus kepimui,
druskos, pipiru.

Sumaisyti miltus, kepimo miltelius,druska ,pipirus, isplakta kiausini ir mineralini vandeni.
I gauta tesla imaisyti labai smulkiai supjaustytus kalafiorus(as naudojau saldytus,tai tiesiog nupjoviau pacius ziedus be koteliu),kubeliais supjaustyta kumpi,tarkuota fermentini suri.
Viska gerai permaisyti.
Kepti norimo dydzio blynelius ikaitintame aliejuje apie 2 min. kiekveina puse ,kol graziai apskrus.(Jei kalafioras zalias ,pakepti reiketu ilgiau,kad sis suminkstetu).

Labai lengva vakariene ir kuno linijoms labai nepakenksit, ir malonuma turesit.
Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą