Mano tinklaraščių sąrašas

2014 m. kovo 26 d., trečiadienis

Jautiena su parmezanu ir keptomis darzovemis

Naudojau:

500 g minkstos jautienos,
200 g parmezano(smulkiai tarkuoto),
2 morkos,
gabalelis moliugo,
3 bulves,
2 saldzios bulves ,
sauja sparaginiu pupeliu,
ziupsnys kmynu,
prieskoniu pagal skoni

Pirmiausia pasiruosiau suri.
Orkaite ikaitinti iki 200 laipsniu celsijaus.
Is kepimo popieriaus issikirpti skrituliukus norimo dydzio,deti juos ant skardeles,paberti parmezano surio,bet ne prie pat krasto ,nes issilydes pabega nuo popieriaus (mano truputi pabego) ir pasauti i orkaite labai trumpai 5-7 min kol issilydys.Tada issimti ir palikti atvesti.

Jautiena susipjaustyti kepsniais,ir pakepinti ant trupucio aliejaus kiekviena puse mazdaug po 3 min.,Tada pabarstyti prieskoniais ,deti i skardele.
Darzoves sujuastyti stambiais gabalais,atskirame inde sumaisyti su druska ,kmynais ir trupuciu aliejaus,suberti i ta pacia skardele prie jautienos.


Sparagines pupeles isvirti atskirai,nedideliame kiekyje vandens ar ant garu.
Kepti mazdaug 30-40 min.
Per ta laika suris sukieteja .Serviruojant ji uzdeti ant iskepusios jautienos.



Padazui as naudojau "gravy",bet negaminau jo namie ,o tiesiog si karta pasigaminau is parduotuveje pirtu "gravy"milteliu.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą